Privatlivspolitik

Herunder finder du vores privatlivspolitik

for yoga matha og Yoga i hverdagen.

Privatlivspolitik for yoga matha og Yoga i hverdagen

UdgiverWebsitet ejes og publiceres af:

yoga matha I/S
Østergade 7D, 1.
8600 Silkeborg
CVR: 37806870
Telefon: 3021 9686
Email: yoga@yogamatha.dk


Generelt

Personoplysninger/persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos yoga matha og Yoga i hverdagen.


Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.


Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamlerVi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Dette skal du dog give dit samtykke til ved at acceptere cookies på yogaihverdagen.dk. Afgiver du ikke dit samtykke til dette, vil der kun blive lageret cookies på din enhed, som er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


yoga matha I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside

  • Køber et produkt af os

  • Opretter et medlemskab

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev og anden markedsføring fx på de sociale medier

  • Benytter vores kontaktformular

  • Kommunikere med os pr. mail eller via telefon


Den dataansvarligeDen dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.yogaihverdagen.dk er yoga matha I/S, Østergade 7D, 1. 8600 Silkeborg, CVR-nr. 37806870.

Behandlingsgrundlag og formålDine almindelige kontaktoplysninger indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside www.yogamatha.dk har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev og evt. til markedsføring på de sociale medier (fx Facebook og Instagram). Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet og anden markedsføring. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

SikkerhedVi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Andre modtagere af personoplysningerVi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.


Vi har vores hjemmeside www.yogaihverdagen.dk hos Uscreen. De fungerer som vores databehandlere. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Uscreens datacentre.

For at levere den bedste oplevelse til dig og levere de bedste online services og betalingsmuligheder anvender vi eksterne leverandører som Billy, Mailchimp, Leadpages, Zapier, Leadpages, NETS, Quickpay og Stripe. Disse eksterne leverandører er dataansvarlige eller databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettighederSom den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores emailadresse yoga@yogamatha.dk.